26 éve nyújtunk szemrevaló megoldásokat!

1997. augusztus 4. ekkor nyitottuk meg első optikánkat Nyíregyházán.  21 évvel később novemberben, 5 éve nyitotta meg kapuit belvárosi üzletünk.

 

Így indult tehát útjára az OPTIKVÁRIUM, és nőtte ki magát a város egyik legismertebb optikai üzletévé. 

opti 1600.1066

Választék

Minőségi márkák, klasszikus darabok vagy a legújabb trendeknek megfelelő szemüvegek és napszemüvegek – itt tényleg minden van,  üzleteinkben folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk vásárlóinkat.

Világmárkák kollekcióit tartjuk polcainkon, szezonról szezonra beszerezve az újdonságokat. Az üzletekbe betérve senki sem marad magára, a szakképzett munkatársaink készséggel segítenek a viselési szokásoknak, arcformának megfelelő szemüveget kiválasztani.

 

Amellett sem mehetünk el, hogy a stílusos keretekhez minőségi lencse dukál, hiszen az a szemüveg lelke. Az OPTIKVÁRIUM szemüveglencséi között megtalálható a német Zeiss, a francia Novacel valamint a Japánból származó Hoya márkák teljes palettája. A kontaktlencsét viselőkről sem feledkeztünk meg, olyan minőségi márkák közül választhatnak, mint a piacvezető Alcon és Coopervision gyárak termékei.

 

Stílus és egészség

26 év alatt rengeteg minden változott, a trendek jöttek-mentek, viszont egy dolog fixen maradt. Úgy tartjuk, hogy a tisztánlátás az egyik legfontosabb dolog az életünkben, szemünk egészségével foglalkozni kell. Ennek megfelelően üzleteinkben látásvizsgálatot is biztosítunk a vásárlóinknak.

Szeretnénk a legpontosabb eredményekkel szolgálni a hozzánk látogatókat, ezért a legmodernebb vizsgálati-és diagnosztikai eszközökkel dolgozva kényelmes és fájdalommentes a látásvizsgálat folyamata, a precíz eredményeknek köszönhetően személyre szabott, tökéletes látásélményt nyújtó szemüveg vagy kontaktlencse készül ügyfeleink részére.

 

Ám lehet bármilyen fejlett a technológia, mi tudjuk, hogy a gépek mögött álló személy is fontos, ezért a vizsgálatra látogatókat minden üzletünkben magasan képzett optometrista szakember várja. Mindemellett családias hangulatban   Nem csak az objektív tényekkel foglalkozunk, hanem a háttér problémákat is igyekszünk feltárni. 

Ezt a számunkra fontos alkalmat vásárlóinkkal együtt szeretnénk megünnepelni. Hiszen Nekik köszönhető, hogy ennyi évet tudhat az OPTIKVÁRIUM a háta mögött. Ennek örömére november hónapban belvárosi üzletünk 5. születésnapja alkalmából egy héten keresztül %-os kedvezményeket biztosítunk keretekre, napszemüvegekre, kontaktlencsékre, egyfókuszú lencsékre. Születésnapi akciónk november 13-17. között tart 5 napon át minden nap az aznapi dátumot adjuk kedvezmény gyanánt.

 

November 13. | Alcon kontaktlencse –13%

November 14. | Cooper kontaktlencse -14%

November 15. | Egyfókuszú szemüveglencse -15%

November 16. | Keretek -16%

November 17. | Napszemüvegek -17%

 

Az akciónk más kedvezménnyel, kuponnal, hűségponttal nem vonhatók össze.

𝐎𝐏𝐓𝐈𝐊𝐕𝐀́𝐑𝐈𝐔𝐌 – Szemrevaló megoldások!

Foglaljon időpontot online!
Jelentkezzen be itt 👇

Comments are closed.