opti 1600.1066

„Szemrevaló megoldások tárháza”

Az Optikvárium 25 éve várja vásárlóit Nyíregyházán. Egyre bővülő és fejlődő optikánk célja, hogy biztosítsa Önök számára „a tökéletes látás élményét”. Ehhez szakmailag és technológiailag is a legjobb megoldásokat keressük és nyújtjuk.

Munkánkat elkötelezetten, magas minőségben és precízen végezzük. Emellett próbálunk egyfajta bizalmi légkört teremteni, hogy megfigyelhessük és megérthessük Vásárlóink igényeit.

Enci GYuri1600.1066
asztal1600.1066

Valamikor 1997-ben…

Valamikor 1997-ben amikor hirtelen munkanélküliek lettünk, elkezdtünk gondolkodni és arra jutottunk hogy nem szeretnénk mást csinálni,csakis azt amit megszerettünk.Az optikus szakmát.
 
Voltak félelmeink, nagyon izgultunk, de kölcsönből és szerencsében bízva úgy döntöttünk hogy a  saját lábunkra állunk, saját vállalkozást alapítunk.
 
Szembe kellett néznünk minden olyan feladattal amit korábban a főnökeink intéztek és oldottak meg helyettünk.Kitartó, tisztességes, és alázatos munkával teltek múltak a hónapok és az évek, a közös vállalkozás stabillá vált. Megnyugodtunk. A számtalan élethelyzet az optikában, a sokféle vásárlói igény kielégítése és a vásárlók eltérő személyisége idővel mindenre megtanított minket amihez egy ilyen vállalkozásnak szüksége van a jó működéshez. Érdekes és számunkra örömteli, hogy azért 23 év elteltével is találkozunk még egyedi megoldást igénylő szakmai helyzettel. Ezek mindig erősítik bennünk a lelkesedést és a szakma szeretetét.
 
Azt csinálni minden nap amit szeretünk az egy örömteli dolog, és szerencsés is. Mivel az üzlethelyiség amiben indultunk a sok év után kicsinek bizonyult, így elkezdtünk gondolkozni egy nagyobb üzlet beindításán is. 22 év után ismét tele izgalommal és vakmerőséggel megnyitottuk a Bocskai u-i szemüvegszalonunkat, hogy azt a tudást és színvonalat amit elértünk és képviselünk egy elegáns, impozáns és nagyobb alapterületű üzletben is meg tudjuk osztani a minőségi munkára vágyó vásárlókkal.