A szemüveg – barát vagy ellenség?

Sokszor halljuk, látjuk az emberek megnyilvánulásait a szemüveggel kapcsolatosan. Valaki boldogan, szívesen viseli, valaki pedig kész csapásként gondol rá.

 

Vajon miért lehet ez? Miért elégedetlenek sokszor az emberek? Erre nagyon egyszerű a válasz: mert még sosem volt igazán jó szemüvegük.

 

Egy jó szemüveg elkészítésének itt a receptje:

 

-Végy egy hatalmas adag szakértelmet. Tegyél hozzá jó sok tapasztalatot. Fűszerezd meg nagy adag empátiával, adj hozzá minőségi alapanyagokat. Bolondítsd meg némi esztétikával és célszerűséggel, majd ne felejtsd el hozzátenni a nagyfokú precizitást. Szánd rá a megfelelő időt, és ne felejts ki semmit a fenti összetevőkből! Ha ezt követed, garantáltan jó barátod lesz a szemüveg, ami könnyíteni fogja a napi teendőidet.

 

Nálunk ezen elvek mentén készül el minden szemüveg, mindenkinek személyre szabottan. Könnyen belátható, hogy a drogériák, könyvesboltok állványain található “kész olvasó” szemüvegek nem állják ki a próbát.

 

De mi igen. Gyere hozzánk, készítünk neked egy nagyon jó szemüveget, és rá fogsz döbbenni, hogy a szép, nagy, szuper televíziódnak mennyivel jobb képminősége van, mint ahogy eddig láttad.

Comments are closed.