2016-09-27

Szemüveg készítés-javítás

Szemüveg készítés, javítás

 

Ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb látást és legkényelmesebb viseletet biztosíthassuk, kevés a korrekció meghatározása, meg kell találni a vevő számára anatómiailag és optikailag legmegfelelőbb szemüvegkeretet valamint lencsét is. Ehhez kiváló szakképesítéssel bíró kollégáink állnak rendelkezésünkre. Ennek segítségével bátran kijelenthetjük, hogy nem okoz gondot a tökéletes szemüveg megalkotása, minden egyes páciensünknek személyre szabottan.

szemuvegkeszites

 

Nagyon sok optikával ellentétben mi úgy gondoljuk, hogy hiába a tökéletes mérés, a drága keret és a minőségi lencse, ha maga a keret nincs a vásárlónk egyéni méretére igazítva. Üzletünkben komoly hangsúlyt fektetünk erre, hisz ezáltal minimalizálódnak a szemüveg okozta negatív tapasztalatok. A nálunk készített szemüvegek biztosan nem fognak az orrára csúszni, nem lesz szorító érzés halántéktájt, egész nap észrevehetetlen lesz maga szemüveg, egyedül a tökéletesen éles látás fogja emlékeztetni arra, hogy viseli azt. Mindemellett garantáljuk, hogy nem fog találkozni a szemüveglencse kiesésének gyakori problémájával, mert a lencsét tartó csavart egy speciális folyadékkal rögzítjük úgy, hogy ha később indokolt, csupán a lencsét is tudjuk cserélni keretében, ezzel hosszú órákat és súlyos összegeket spórolván Önnek.

 

Javítás

Félévente érdemes nálunk elvégezni egy kisebb szemüveg szervizet!

– A szerviz során a szemüveg csavarjait meghúzzuk, a szárakat kiegyenesítjük az orrtámaszt beállítjuk, annak érdekében, hogy a szemüveg ismét illeszkedjen az Ön arcára.
– Lehet kérni ultrahangos tisztítást is. Az ultrahang rezgései a legnehezebben eltüntethető szennyeződéseket is eltávolítják a lencséről. A lencse olyan lesz, mintha új lenne!